Over Ons

Joysec CCTV Beveiligingscontrolesystemen

Welkom bij Joysec

  • null
    Onze Visie

Onze visie is om de leider te zijn in het ontwerpen, leveren en implementeren van beveiligings- en bewakingsoplossingen, een vertrouwde leverancier van CCTV-systemen, CCTV-technologieën en CCTV-oplossingen die de veiligheid en vrijheid van onze natie verzekeren.

  • null
    Onze Missie

De missie van Joysec is om beveiligingsproducten van de hoogste kwaliteit te leveren tegen de meest concurrerende prijzen in de industrie voor beveiligingsapparatuurbedrijven en nationale winkels. We doen er alles aan om uw winkelervaring gemakkelijker te maken. En we meten ons succes aan de hand van ons vermogen om duurzame relaties op te bouwen met onze klanten.

  • null
    Onze Doelen

Het doel van het CCTV-systeem is om de veiligheid en beveiliging van bewoners, werknemers en bezoekers in Nederland te verbeteren, terwijl de privacyrechten van individuen krachtig worden gerespecteerd.

250

WOONGEBIED

15

WANDEN & GEBOUWEN

100

COMMERCIËLE RUIMTE

8

JARENLANGE ERVARING

Veiligheid in uw omgeving

CCTV-bewaking (Closed-Circuit Television) is essentieel voor het beveiligen van een woning. Het hebben van CCTV-camera’s of zelfs borden die waarschuwen voor CCTV-bewaking op zichtbare plaatsen, voorkomt vandalisme en inbraak. CCTV-bewaking kan ook de veiligheid van de mensen die in de gebouwen werken verbeteren. Typische CCTV-bewaakte gebouwen omvatten lobby’s, ingangen, IT-ruimten, laadruimten en parkeerterreinen.

Joysec CCTV Beveiligingscontrolesystemen

Welkom bij Joysec

Waarom Joysec?
Goeddunken
Oplossingen
Responsive
Betrouwbaar
Bewezen
C-Mount CCTV 75%
Day/Night CCTV 78%
Infrared/Night Vision CCTV 80%
Network/IP CCTV 70%

Closed-circuit television (CCTV) Cameras

Closed-circuit television (CCTV) is een systeem van videofeeds die vanuit verschillende beveiligingscamera’s binnen een gesloten systeem worden verzonden. In tegenstelling tot televisie-uitzendingen, zijn videostreams alleen beschikbaar voor geautoriseerde gebruikers.

Veel mensen hebben hun vertrouwen gesteld in CCTV, hoe zit het met jou?